Italiaanse catering | Real oldschool BBQ

Lambro

Reservation

Catering | Lambro | Oldschool BBQ | Stabroek

Als het gaat om een antipasti buffet, een home cooking, workshop of een oldschool bbq, kan ik u van dienst zijn. Geniet van mijn cateringservice _Lambro_ en proef mijn heerlijke Italiaanse klassiekers gecombineerd met Amerikaanse BBQ flavours .

Privé catering met buffet of diner

Voor het communiefeest van je kindjes, het trouwfeest van je dromen of voor een intiem diner voor jullie twee verzorg ik graag de catering in buffetvorm of met bediening aan tafel. 

Een individuele voeding

Ook voor aangepaste voeding, vegan of allergieën, kan ik zorgen. Vaak worden mensen met een aangepast dieet 'gestraft' en veroordeelt tot het eten van sla maar daar doe ik niet aan mee. In overleg stel ik een evenwaardig menu op zodat uw gasten even voldaan zijn...

Location

Show Map

Your IP address will be sent to Google Maps.

Burgemeester Hermanslaan 54, 2940 Stabroek, Belgium

Make your reservation

+32495530479

Our opening times

Monday
06:00 PM – 12:00 AM
Tuesday
06:00 PM – 12:00 AM
Wednesday
06:00 PM – 12:00 AM
Thursday
06:00 PM – 12:00 AM
Friday
06:00 PM – 12:00 AM
Saturday
06:00 PM – 12:00 AM
Sunday
06:00 PM – 12:00 AM

Available payment options

About Us

Mijn keuken, mijn passie

Mijn keuken, mijn passie

La cucina Italiana met Amerikaanse BBQ flavours

La cucina povera

Dit is de stijl van mijn keuken. De klassieke Italiaanse keuken. Een keuken waarin de ingrediënten voor zich spreken, een pure keuken. Ik serveer u eerlijke gerechten van top kwaliteit met veel liefde en eenvoud. La cucina povera is mijn vertrekpunt, sommige klassiekers blijven onaangeroerd, andere krijgen een moderne touch en feel.

La cucina Italiana

Dit is de keuken van mijn hart, ik kook met mijn hart en ziel. Ik ben gefascineerd door de klassieke Italiaanse keuken. Met maar een handvol ingrediënten een geweldig gerecht maken is wat me het meest aanspreekt. Er is geen nood aan gecompliceerde bereidingen, zalfjes, schuimpjes of wat dan ook. Gewoon puur, de eerlijke smaak.

Amerikaanse BBQ flavours

Ik ben met _LAMBRO_ gestart om te doen wat ik het liefste doe, KOKEN MET LIEFDE, en het liefste nog op, in of naast een open vuur. De kracht en de smaak van het vuur controleren en in een gerecht steken geeft me een enorme kick. Ik werk steevast met de beste producten om ze vervolgens zonder al te veel franjes te laten spreken op het bord. Soms rauw, licht gerookt, of juist with a whole lot of smoke, geroosterd of zelfs helemaal zwart geblakerd, ik streef naar de ultieme smaak in het gerecht. 

Maar bovenal is  _LAMBRO_ mijn passie, liefde voor het vak. Mijn keuken is klassiek Italiaans met een hedendaagse look and feel maar steeds met respect voor het product. Deze combineer ik graag met de BBQ vibes van Amerika. Low 'n' Slow, heerlijk traag gegaard of juist Hot 'n' Fast maar steeds met respect voor het product...

Oldschool BBQ

Oldschool BBQ

Mijn favoriete keuken, de buitenkeuken

Zoals vele jongens was/ ben ik gefascineerd door vuur. Er is niks zo basic als koken op open vuur. Op de grill, smoker of gewoon in het vuur. Ik heb zelf een oud olievat omgebouwd tot UDS (Ugly Drum Smoker), waar ik na 4 tot 12 uur de lekkerste gerechten uit haal. Ik denk dan aan Pulled pork, Brisket, Short ribs, Spare ribs,... Maar ook vis en groenten kunnen hier op gerookt worden. Toegegeven; deze stijl van koken is echt Amerikaans ten voeten uit, maar ik geef er een typisch Italiaanse twist aan. Ik speel met verse kruiden en marinades en laat het vooral niet te snel gaan. Ook koken op open vuur, met een spit, behoort tot de mogelijkheden; Speenvarken, Porchetta, ... De gewone grill, bbq zonder deksel en feller (heter) vuur, gebruik ik ook graag. Niet op de manier die de meeste mensen gewend zijn maar met grote stukken vlees; Entrecôte, Bistecca Fiorentina ( T-bone uit het chianina rund ), Tomahawk steak ( ribeye met de heel lange rib nog aan ), varkenshaas, lamscarré, hele visfilets, ...

Waarom Lambro?

Waarom Lambro?

Lambretta LI125S3

Lambretta

Mijn Lambretta is een uitlaatklep, een hobby, een passie. Een lijn van verschillende stijlvolle Italiaanse scooters geboren aan de oever van de LAMBRO, gemaakt door de familie Innocenti. Het geeft me een enorm gevoel van vrijheid en voldoening om te rijden en te sleutelen aan mijn Alessandra. Dat gevoel vind ik enkel terug in mijn keuken. Mijn twee grootste passie' s gecombineerd in 'Lambro', mijn hart voor de Italiaanse stijl en klasse.

Our services

Everything at a glance

Send us your message.

Please enter your name.
Please enter your e-mail address.
Please enter your phone number.
Please enter your subject.
Please enter your message.
Your message has been sent. We will get back to you soon.
Failed to send Message.
Twitter_Logo_Blue