Italiaanse catering

Lambro

预订

餐饮服务 | Lambro | Stabroek

我们最专业的到会服务,让您轻松成为最让人艳羡的宴会主人。 Lambro提供优质餐饮服务,为您布置华美场地,准备美食美酒,让您全无后顾之忧。

美味纷呈的 餐饮服务 提供自助餐

意大利菜、地中海菜色齐全,品种丰富。 我们的精美食品 绝对值得您期待。 吃午餐 或 是晚餐?本店当然是您的首选! 尽享各地佳肴!自助美食无需等待!

过敏以及受限饮食

对喜欢猎奇的客人们来说,我们的纯素餐点和蛋奶素餐餐点不容错过,是我们为您准备的惊喜! 对喜欢或需要无乳糖餐食、无麸质餐食的您来说,我们肯定是最正确的选择。 我们关注食物的味道,更在意您的健康,因此只给您健康的美味! 欢迎使用免触式银行卡或 现金支付。 无论是举办各类活动还是租赁场地,我们都乐于效劳。

位置

单击以显示地图

您的 IP 地址将发送到 Google Maps。

Burgemeester Hermanslaan 54, 2940 Stabroek, 比利时

进行 预订

+32495530479

使用相关表格发送您的预订请求,我们将尽快作出回复。

请输入您的姓名。
请输入您的电子邮件地址。
请输入您的电话号码。
请输入所需的日期和时间。
请输入座位数。
请输入您的消息。
您的预订请求已发送。 我们将尽快作出回复。
预订请求发送失败。

可用 支付方式

关于我们

Waarom Lambro?

Waarom Lambro?

Lambretta LI125S3

Lambretta Mijn Lambretta is een uitlaatklep, een uit de hand gelopen hobby. Een lijn van verschillende stijlvolle scooters geboren aan de oever van de LAMBRO, gemaakt door de familie Innocenti. Het geeft me een enorm gevoel van vrijheid en voldoening om te rijden en te sleutelen aan mijn Alessandra. Dat gevoel vind ik enkel terug in mijn keuken. Mijn twee grootste passie' s gecombineerd in 'Lambro', mijn hart voor de Italiaanse stijl en klasse.

Oldschool BBQ

Oldschool BBQ

Mijn favoriete keuken, de buitenkeuken

Zoals vele jongens was/ ben ik gefascineerd door vuur. Er is niks zo basic als koken op open vuur. Op de grill, smoker of gewoon in het vuur. Ik heb zelf een oud olievat omgebouwd tot UDS (Ugly Drum Smoker), waar ik na 4 tot 12 uur de lekkerste gerechten uit haal. Ik denk dan aan Pulled pork, Brisket, Short ribs, Spare ribs,... Maar ook vis en groenten kunnen hier op gerookt worden. Toegegeven; deze stijl van koken is echt Amerikaans ten voeten uit, maar ik geef er een typisch Italiaanse twist aan. Ik speel met verse kruiden en marinades en laat het vooral niet te snel gaan. Ook koken op open vuur, met een spit, behoort tot de mogelijkheden; Speenvarken, Porchetta, ... De gewone grill, bbq zonder deksel en feller (heter) vuur, gebruik ik ook graag. Niet op de manier die de meeste mensen gewend zijn maar met grote stukken vlees; Entrecôte, Bistecca Fiorentina ( T-bone uit het chianina rund ), Tomahawk steak ( ribeye met de heel lange rib nog aan ), varkenshaas, lamscarré, hele visfilets, ...

Catering formules

Catering formules

La cucina italiana; BBQ, diner, buffet, receptie

La cucina povera Dit is de stijl van mijn keuken. De klassieke Italiaanse keuken. Een keuken waarin de ingrediënten voor zich spreken, een pure keuken. Ik serveer u eerlijke gerechten van top kwaliteit met veel liefde en eenvoud. La cucina povera is mijn vertrekpunt, sommige klassiekers blijven onaangeroerd, andere krijgen een moderne touch en feel.

Italiaanse keuken Dit is de keuken van mijn hart, ik kook met mijn hart en ziel. Ik ben gefascineerd door de klassieke Italiaanse keuken. Met maar een handvol ingrediënten een geweldig gerecht maken is wat me het meest aanspreekt. Er is geen nood aan gecompliceerde bereidingen, zalfjes, schuimpjes of wat dan ook. Gewoon puur, de eerlijke smaak.

我们的 服务

一览 无遗

向我们发送消息。

请输入您的姓名。
请输入您的电子邮件地址。
请输入您的电话号码。
请输入您的主题。
请输入您的消息。
您的消息已发送。 我们将尽快作出回复。
消息发送失败。
Twitter_Logo_Blue